UItvoeringen

NIEuws

en mededelingen

26 januari 2020: Herdenkingsconcert - Houten (Schalkwijk)

H. Michaëlkerk, Jonkheer Ramweg 18, 3998 JP Schalkwijk

26 Januari a.s verlenen wij medewerking aan een herdenkingsbijeenkomst voor Holocaustslachtoffers in de WO II. Deze datum is gekozen omdat op 27 januari 1945 vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd.

Planning:

13.00 uur: aanwezig

13.15 uur: inzingen

14.15 uur: koffie/thee in Lucashuis (naast kerk)

14.45 uur: plaatsnemen op voor ons gereserveerde plaatsen

15.00 uur: herdenking begint

Concertkleding: dames: zwarte kleding en zwarte schoenen; heren: zwart pak met wit overhemd, eventueel zwart strikje (geen stropdas), zwarte schoenen

Tip: warme kleding in laagjes i.v.m koude kerk

Graag carpoolen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid

Nieuwe repetitielocatie - 1 januari 2020

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar met veel muziek, geluk en gezondheid!

Wij hebben nieuws! Daags voor Kerstmis kregen wij het onverwachte aanbod om voortaan te gaan repeteren op een nieuwe locatie:
de Marnixzaal in de oude muziekschool op Domplein 4!

Deze ruimte heeft vele voordelen:

• er staat een mooie vleugel;

• de akoestiek is goed;

• het is een prettige repetitieruimte met stoelen in plaats van krukken;

• er is een avondportier zodat ook laatkomers toch makkelijk naar binnen kunnen;

• de kosten vallen mee, we kunnen ook daar zelf koffie zetten;

• we mogen er gratis optredens geven;

• en last but not least kunnen we na afloop van de repetitie ook nog gezellig borrelen in een van de café's op het plein voor wie zin heeft (denk: terras in de zomer!).

Roel en Sjoerd hebben er ook hun goedkeuring aan gegeven.

Groot nadeel van deze ruimte is de parkeergelegenheid en de kosten die daar bij horen. Daarmee wilden we de leden die met de auto komen niet overvallen. We hebben daarom al die leden gebeld en hun reacties gepeild. De overgrote meerderheid ziet ondanks het parkeerprobleem de grote voordelen van deze ruimte en heeft ons het vertrouwen gegeven te kunnen kiezen voor deze ruimte.

Wanneer beginnen we daar dan?
A.s. maandag 6 januari repeteren we nog in het Rietveld en ook op zaterdag 11 januari staat daar een repetitie gepland voor de alten van 10-12.30 uur (Sopranen, tenoren, bassen repeteren op dat moment in de Pauluskerk, vanaf 13.15 uur tutti in de Pauluskerk).

We starten dan op het Domplein vanaf maandag 13 januari op dezelfde tijd als altijd: 20.00-22.00 uur.

Mededelingen van 16 december 2019

• Er worden bloemen gestuurd naar de familie van oud-lid Jan Willem Nieuwenhuijsen i.v.m. zijn plotseling overlijden;

• Voorlopig blijven we repeteren we in het Rietveld College;

• De voorverkoop voor kaarten voor 'Als deze oorlog ooit nog eindigt' is gestart. Loopt nog tot 20 december;

• We verhogen de contributieverhoging met € 25,--
    m.i.v. 1 januari 2020. De contributie wordt dan € 275,-- per jaar;

• Silvie Hermsen is websitebeheerder geworden;

• Op de ledenlijst komen ook de e-mailadressen te staan; Zo kun je iemand persoonlijk mailen als je dat wil;

• Voor het mailen naar alle leden tegelijk komt er een mailinglijst;

• Op de ledenpagina zal ook 'nieuws van het bestuur' een vast onderdeel worden. Je kunt daar de mededelingen terugvinden;

• Frouwkje Bruins (sopraan) komt bij het bestuur als secretaris. Marian Tienhooven is de nieuwe penningmeester en Anne Begheyn is voorzitter;

• We geven een kerstcadeau aan Roel en Sjoerd: mooie theaterbonnen.