Ja, ik word Vriend van het Klein operakoor!

Wil je het koor steunen? Word dan Vriend van het Klein OperaKoor vanaf € 50,-- per jaar. Je kunt jouw donatie overmaken op onze rekening NL76RABO0142122408 t.n.v. Stichting Klein OperaKoor. We zijn hier natuurlijk erg blij mee!

Vrienden krijgen 25% korting op een toegangskaart en een plaatsreservering bij onze voorstellingen. NB: deze korting geldt niet bij onze a.s. voorstelling 'Als deze oorlog ooit nog eindigt' omdat we dit in samenwerking met anderen uitvoeren.

We houden je op de hoogte van het nieuws over het koor. En als je het leuk vindt ben je altijd van harte welkom op een repetitie om ons aan het werk te zien.

Meld je aan met een mail aan info@kleinoperakoor.nl, onder vermelding van 'Vriend van het Klein OperaKoor'.